Betaalmogelijkheden

U kunt bij TASvanTESS betalen met:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash voor onze Belgische klanten
  • Elektronische bankoverschrijving

iDeal
Mollie, onze betalingspartner, garandeert een veilige en stabiele omgeving waarin u uw betaling doet. Met iDeal kunt u direct betalen via het online betaalsysteem van uw eigen bank. Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging per mail. U betaalt geen transactiekosten.

Creditcard
Bij TASvanTESS kunt u betalen met uw Visa en Mastercard creditcard. U kunt er vanuit gaan dat uw betaling veilig verloopt. Wij versleutelen uw creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar uw CVC code. Deze 3-cijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. U betaalt geen transactiekosten.

Bancontact / Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. U betaalt geen transactiekosten.

Bankoverschrijving 
Kiest u voor een elektronische bankoverschrijving (ook van toepassing voor het buitenland), dan dient u vooraf per mail af te stemmen met TASvanTESS: info@tasvantess.nl. De overboeking/bevestiging verwachten wij vervolgens binnen 24 uur. We wachten met het uitleveren van de order totdat de overboeking een feit is. Indien de 24-uurs termijn - zonder nader overleg - wordt overschreden vervalt uw order.

IBANNL18 SNSB 0870 1763 58
BICSNSBNL2A
T.n.v.TASvanTESS te Markelo


Vragen?
Mail (info@tasvantess.nl) of bel voor meer informatie met de klantenservice (06 55818768 ma t/m za 08:00 - 20:00 uur). Ook kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier in de webshop.

Waarom shoppen bij TASvanTESS?

 

TESS heeft de TAS!

Online tassenboetiek TASvanTESS verkoopt Italiaanse leren tassen voor vrouwen.
~ Trendy of tijdloos?
~ Stylish of stoer?
~ Basic of kleurrijk?

Tess heeft de TAS!

© 2013 - 2024 TASvanTESS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel